Tuesday, 29 November 2011

sikap masing-masing !

Assalamualaikum dan selamat malam !

hey hey hey sayang sayang sume . rindu lah kat korang sume ? HAHA ( menggelabah ayat an ) agak-agak budak yg cute cute nih kan kan ? apa tajuk yang nak di hupdate . Haaa ? jom kite pikir sesama ______________ ! *alarh lambat la korang pikir , mentang-mentang tadi da kena puji budak cute * HEHE ! Joke je lah , jangan la ambik hati budak cute . alolololrhhh comelnyer ! :) Tajuk pada malam ini ialah = sikap kawan-kawan jejari beluncas .

first jejari beluncas nak cite-cite dulu sikap budak cuncuncun ! HAHA . tak dinafikan weyhh , budak sorang ni memang cun kowt . Ramai orang puji dy bdak cun ! Back to the his behaviors (speaking weyh ) dy agak seorang yang pemalu la jugak bila berdepan dengan orang yang dy tak kenal . kalau korang tengok dy depan depan , memang seriously nampak lemput ! Tapi lembut tu hanya luaran semata-mata . HAHA . lagi lagi dy ni seorang yang memang caring la pasal member-member dy . Mulia sungguh hati budak ni kan kan ! HUHU  haaa ? korang nak tawu satu lagi pasal dy , budak ni kalu nak marah memang tak jadi langsung ! sumpah cakap TAK JADI LANGSUNG !! dy marah macam mana sekalipon dya tetap senyum last last . HEE  oke ! pemenang pada budak yang jejari beluncas puji ni ialah NUR AKHMAR SYUHADA BT BURHANUDIN .

Then . jejari beluncas nak cite pulak pasal budak yang paling comell diantara member-member jejari beluncas . Budak ni nme dy MAIZURA AIMA BT ROHAIMI tapi orang just paggil dy kechik . Korang nak tawu knape people lain panggil dy kechik . . sebab dya niee bapak comel weyhh ! Comelll lah sampai tak tawu nak cakap . HAHAHA ! Kechik nie seorang yang mulut dy . . pot pet pot pet ! HAHAHA #jangan marah#  . dy ni baik orang nye ! first first kenal kechik nie kan . . memang cmni lah ___________ sombong ! tapi tu hanya sementara . Kechik ni kan weyh kalau marah . PEHHHH ! tercacak bulu roma jejari beluncas tengok . Tu je yang nak cakap pasal budak comel nih , yang lain biarlah rahsia !!

Next my friend is NURUL HARYANTI ELINA BT ZAINAL AZNA ! panggilan dya diantara ktowg sume ialah budak cantik ! dya ni seorang yang peramah la jugak ! Elina nie budak paling hot la kalau gadoh . HAHA . ada kan entry yang mna ntah jejari beluncas gtwu ! Dy nie pown agak caring jugak la pasal member member nih . budak ni agak sensitif la jugak , so ktowg sume pandai pandai lah nak control dy . HAHA ! *jangan angry*  then dy nie kalau study an , memang tak layan lah orang lain . serious je dya study tapi kalau orang lain tnya dya psal apa apa baru dy jawab . HAHAHA

Lastly , kalau korang nak tahu yang sorang nie lagi GEMPAK orang nye . keh keh keh . bukan calang calang orang taw . first time kenal dea . dea nie ta banyak cakap macam budak comel kat atas uh . heheeee . kalau kite tanye sepatah sepatah ajeee dea jawab *menyampah* . Lepas kenal dea baru la tahu yang dea nie orang nyer lawa . nice aw . dagu dea kalau korang sume nak tahu berbelah . ko ada ?? takde kan kan kan ? *muka bangga* best gile kawan dengan SYAHIRA ATIQA BINTI MOHD TAJUDDIN . dea nie pown banyak mulut jugak . kalau dea cakap memang kalah semua orang . ta berhenti henti :D *mulut murai* lagi satu , dea nie pandai amik hati orang . kalau kowg merajuk korang bole la mintak  suruh dea pujukkan  ! memang TERBAIK la wok . PEACE (Y)

No comments :

Post a Comment