Thursday, 27 October 2011

mata lebam :(

assalamualaikum .

Walaweyy ! lamanye tak hupdate blog , labah-labah da buat sarang da kat blog ktowg ni . HAHA . Jejari beluncas nak berceloteh pasal semalam berkaitan dengan mata lebam ! Korang nak tawu tak cite dye , kalau korang nak tawu cube angkat tangan . *macam nampak je * . Actually macam ni ! ktowg rancang dari petang lagi , ktowg nak midnight dekat  MC DONALD , PKNS area bangi je . Tu je yang mampu , tak macam korang yang comel-comel ni yang tengah baca bloggg !! Btw , sebenarnye jejari-jejari beluncas ni study dekat bangi . Korang nak tawu tak ktowg study kolej mne ??? ( rasenye tak payah la , tak penting pown ) haha !


0ke . mata jejari beluncas lebam sebab ktowg tak td0 24 jam . * terkejut ark dengar * Firstly , ktowg ada meet sorang mamat ni ( nak cakap ensem ntah la sebab dye ni ss sendiri )  adik-adik kat luar mesti da tawu kan ap SS , bukan saiz baju yerr. HAHAHA . Mamat yang perasan ni sebenarnye pakwe kechik ! Datang-datang je perut dye bunyi " grrrrrrrr " 


mamat             : weyhh ! foodcourt da tutup kat PKNS ni . Aq laparr !!
Jejari beluncas : mana ada kedai time macam ni ??
mamat             : jom la kuar tengok kat luar .
Jejari beluncas : yela ! jomjom #nada kecian #


Ktowg pown jalan la pergi satu kedai ni

D' LIMAU NIPIS , BANGI

After 1 hour , jejari beluncas berlari berkejaran melintas jalan pergi mcd . Jejari beluncas lepak-lepak kat mcd sampai boring . Tunggu punya tunggu angah dengan alang datang , * lambek bonar diorg datang * . Syu dengan iera rembat moto mamat SS tadi . Ronda pnye ronda satu bangi pukul 2 pagi , tiba-tiba dekat shell kak elyn telefon suruh balik cepat ! URGENT ?? jejari beluncas pikir apa la yang urgent sangat tu ha , rupe-rupenye kechik dengan mamat SS tu gaduh ^ gaduh manjo-manjo ^ HAHAHA !! 

kalau korang nak dengar lagi jejari beluncas berceloteh , tunggu kesinambungannya pada esok hari .


time to sleep . tadaaa !!


No comments :

Post a Comment