Thursday, 27 October 2011

Sambungan mata lebam !

Hye guys ! penat tak tunggu cite ktowg semalam . Mesti korg tertanye-tanye an ?

Jejari beluncas menggelabah balik sampai terlanggar LUBANG BESAR !! cuak glerrr lah iera , excited turun dari moto nak tengok jadi pape ke tak ? Sampai-sampai je kat mcd angah dengan alang dah sampai . Kak elyn of course2 la tengah bermanje-manje dengan panda dye tu ha ! HAHAHA * jangan mara *. Yang si alang ( biawak komodo ) tengah online . Kechik padula menyepi keseorangan dalam keadaan sedih  :( Syue dengan iera cube pujuk kechik balik mcd . # baik tak syu dengan iera nih # Mamat SS tu biaselah kan lelaki , eg0 tinggi !! tapi cair jugak eg0 dye tu last-2 . HAHA ! Sayang punya pasal mesti la cair dengan kekasih hati . WHAHAHA . Habis satu masalah , masalah lain pulak datang ? Korang nak tawu tak ? mesti tak sabar ni ) 


Tengah best-2 layan mamat SS tadi tu , dalam senyap bawah tempurung .. panda gaduh dengan tenggiling !! HAHA . Gduh dorang lain dari kechik dengan mamat SS tadi tu . Gaduh cemburu katakan ? Biasalah la uhh .. lumrah percintaan *cewahhh* korang nak tawu tak panda dengan tenggiling ni sape ? panda = pakwe elyna , tenggiling = elyna lah HAHAHA !! dorang gaduh sampai berlari berkejaran tengah jalannn . Romantik macam filem hindustand tak ??  romantik la sangat !! touching camne pown mesti cair jugak bile kena pujuk dengan pakwe tersayang katakan !!

Habis sume masalah manje-manje tadi , ktowg pown kumpul balik dekat mcd . Time ni happy glerr lah sebab sume da kembali pada asal . HAHA ! Gelak sampai tak kering gusi layan mamat SS tadi tu . Pagi tu ktowg merangkak pergi tasik . area-2 mcd jugak ? Jalan punya jalan kata tasik tu . Jejari beluncas singgah satu pondok nih . Bestt ! Syue dengan Iera jumpa biawakk !! Besarrr , 2 ekor pulak tu . Ishhh biawak ( alang ) asal lah berenang tengah-2 tasik tu !! Tapi comel gak biawak tu ann . Ntah macam mna PANDA dapat cacing ! bapak la panjang cacing tu , comell pulak tuuuu !! menggelikan pown ada . Pandai gak an panda main dengan cacing ! HAHA

Oke . da hbis ktowg ronda satu tasik # bukan satu tasik pown , suku tasik pown tak sampai . satu tasik la sangat #  ktowg da penat , muka da letihh !! (nampak tak muka penat ktowg ) . Ktowg duduk , bersila , bersimpuh , tidur . Memang time tu muka tak malu langsung la sume !! Time tu boy panggil syue suruh temankan kechik sebab boy da nak balik . Lepas boy balik , ktowg borak-borak dengan alang ! Bapak sengal mamat nih . Membongak je dye tawu . HAHAHA . Then , perut masing-masing da buat lagu rock gitu ( grrrrrrrrrr ) . Ktowg pown suruh la pasangan cinta sampai mati ni pergi belikan makanan untuk ktowg . ( buli dorang habis-habis ) Sampai je makanan .. hambik kauuu !! macam tak penah makannnnn .... HAHAHA ??

Oke . da habis sume pelahap makanan tadi , masing-masing da kenyang . Ktowg pown da nak balik .

Oke . BYE !! 

No comments :

Post a Comment