Saturday, 5 November 2011

tutti fruty

Hoi Hoi hOi .. da lame kan kan jejari beluncas tak update blog ni ?? ktowg ada cite baru nak share samesame . Baru-2 nih , tapi tak dek la baru sangat ... ktowg pegi makan dekat atas uh !! Best aww .. maklumlah sbelom ni tak penah makan benda yang sesedap tuh . Tuh la jadi macam orang kampung sekejap . HAHAHAHA !!! nih nih me tgk meh ...
|
|
|
V


weyyhhhh ! sedapppp aw pergi mam aiskrim kat sini . siap ada owg belanje agy uhhhh :)
kowg ada ke ?? mesty ta un ?? *HAHAHAHA* 
tutti fruti area bangi . <3



kowg nak tahu ta . jejari beluncas sebenar nyer BODOH *HAHAHAHAHA*
bodoh uhh bukan bodoh uat uat okay ? . sebenar nyer jejari beluncas tak tahu nak isi aiskrim dalam bekas yg sangat COMEL <3 because first time la kata kan pegi mam aiskrim yang MEWAH nie kan *malu*


picca nie saje jerk jejari beluncas ROTATE sebab nak bagi kepala kowg pusing macam roller coster :D
ini la mama elyna . dea lah yg BELANJE jejari beluncas mam aiskrim <3 kat tutti fruti . 
mama sgt sportig ! besttttttt wokkk ! nah amik nie :*
THANX MAMA <3


picca yang nie pulak syue ngan kechik padula . sape sangke kan syue dapat snap pic ngan owg COMEL
macam kechik *gelak jahattttt *
bukan senang nak snap picca ngan owg COMEL *jeles *
tgk la syue ngan kechik bukan maen HAPPY agy . nak bersuap antara satu sama lain tapi bese la kan 
maluuuuuuu . huhuhu (Y)



tumapng lalu !!! tintintinnnnn :D
kowg mesty bertanye tanye sape yg ada dalam picca niw kan kan kan ?? :P
uh la scandal IERA ! encemmmm ta ?? kowg mesty JELES un ???
untung la dapat scandal ENCEM macam ___________ ! HAHAHAHA
uh la adik elyna NOT scandal iera okay :*
jgn pk yang bukan bukan kalau ta kowg dapat penampar
dushhh dushhh dushhh(V)



tgkkkkkkk !!PENUH ta dalam mangkuk yang COMEL nie ? comel kan awesome :D
yang nie cubaan pertama syue ngan kechik uat  . iera macam bese la LAYAN *malu malu* scandal kan . hehehe :)
kowg jgn anye la kena berapa ? memang gempak la HARGE dea :*


dari FULL tinggal licin TERUSSS ! heheheh
satu mangkuk merah nie jejari beluncas share mam 3 owg aw !
kechik , syue n iera <3
besssstttt mam ramai ramai :*

No comments :

Post a Comment