Sunday, 27 November 2011

rindu !

hype my lovely kawan kawan ! nih nih nih .. SYAHIRA ATIQA nak gtwu yang dya rindu gilaa dekat budak comel , budak cuncuncun , budak cantik ! HAHAHA . lamaa tak tengok muka-muka budak-budak yang baik baik belaka nih . Wahhh ! baik la sangat kan kan ?

Miss sesangat dekat korang sume ? korang miss tak kat aq . HAHAHA ! mesti la rindu kan ! kalau teringat balik masa happy dalam bilik hostel uhh , memang tak leh blah la weyh . tambah tambah yang masa syue jatuh dalam bilik mandi uhh , time kita mandi ramai-ramai uh . masa jatuh tu muka syue memang tak leh blah la . Kalau lah ada camera time tu memang aq record weyh ! HUHUHU . tu la syue lain kali jangan buat jahat dengan orang lain . ambik iktibar aw aw ! HEEE

lagi lagi time kechik buat benda ________________ !! secret nih . hanya orang tertentu je yang tawu . HAHAHA . Yang ni memang aq tak kan lupa weyh . paling sporting la kau kechik ? Sengal ko time uhh memang terbaikk lah ! Memang gelak sampai nak terburai la isi perut .. ( nampak sangat an bohong , sampai nak terburai isi peruttt ) teringat balik time budak comel nih merajuk , ketawa , menangis , bergadoh ! alololorhh comellnyer lah ! HAHAHAHAHAHA

Time kak elyn nangis beriyee-2 uhh ! tak leh blah langsung kau an kak elyn . Nangis macam hilang apa je , rupe-2 gadoh . HUHU ! orang paling hot gadoh kak elyn ar . kejap gadoh kejap baik ! Biasa lah weyh gadoh-2 gatal an . HAHAHA jangan marah ..

Kalau nak ingat balik memang banyak la kan kenangan dalam uhh ! tapi apa pown korang the best lah . love love lah sume nih . MEMORY <3 !

MUAHHHHHXXXX !!!! :)

No comments :

Post a Comment