Sunday, 27 November 2011

zam zam zam alaaaaa azam

Good morning yalls , first of all Salam Maal Hijrah 1433 to all muslim in the around this world . so glad ang grateful that i'm still alive and breath . ok ok seriouslly , mygod ! lama gile ta update ok like seriously like omg omg omg #pang sebijik , terdiam# . hahahahaaaaaa . tapi tapi kan , kalau orang lain ta update blog mesti cakap blog dia berhabuk lah , berlalang la , berbau la , tapi jejari beluncas tengok blog ie takde la berhabuk pown . korang suka tipu kan ? tak baik taw tipu . mak kite kata tipu dosa mati siksa taw *muke comel* heheeeee

ok . please stop being annoyed or everyone wiil hate you . so , jejari beluncas akan start new sem . alaaaa baru masuk part 2 .takdela gempak mana pown *gelak jahat* tapi kiteorang senior kepada part 1 . so bajet sikit . *muka bongkak*

new sem nie jejari beluncas dengan azam yang penuh didada , jejari beluncas berazam untuk buat yang lebih lebih berganda daripada sem lepas . dah ta mau main main da dalam kelas . concentrate what lecterur sampaikan and jangan tido dalam kelas and itu sangat lah penting .

Assalammualaikum 
peace (Y) <3

No comments :

Post a Comment